Condicions d’enviament i disponibilitat del producte

Enviem els nostres productes a través d’agències de transport a tota la Comunitat Valenciana i la resta d’Espanya Peninsular. Per a enviaments fora d’aquestes zones per favor contacteu amb nosaltres.

Cost de l’enviament

El cost de l’enviament és de 2,95€ en comandes enviades a la Comunitat Valenciana,  de 3,65€ si l’enviament és a la resta d’Espanya Peninsular i de 5,25€ si l’enviament és a les Illes Balears.

Per a enviaments fora d’aquestes zones, per favor contacteu-nos al correu escriu-nos@totenvalencia.com

Enviament gratuït

Totes aquelles compres que s’envien dins la Comunitat Valenciana i tinguen un import superior a 40€ o aquelles compres que s’envien a la resta d’Espanya Peninsular i tinguen un import superior a 60€ no els cobrarem l’enviament.

Recollida local (només per a tasses)

Amb l’opció de RECOLLIDA LOCAL, vens tu a per la teua comanda i t’estalvies les despesses de l’enviament. La recollida es farà a Tavernes de la Valldigna. Quan faces una comanda amb estes condicions, envia’ns un correu a escriu-nos@totenvalencia.com per a concertar l’entrega.

Temps d’entrega

Tasses

Les tasses les imprimim quan rebem una comanda, per tant necessitem unes 24-48h per a tindre-les a punt per a enviar.

El temps d’enviament serà entre 24-72h (pot ser un poc més si hi ha dies festius pel mig) a la Comunitat Valenciana i de 3 a 5 dies laborals a la resta d’Espanya Peninsular.

Camisetes

Les camisetes també les imprimim quan rebem una comanda i necessitem de 2 a 5 dies laborals per a tindre-les a punt per a enviar.

El temps d’enviament serà de 5 a 10 dies laborals una vegada impresa la prenda.

En cas que es demanen diferents productes en una mateixa comanda, estos poden ser enviats per separat, però només cobrariem una vegada l’enviament.

En el cas de productes en llançament o promocions especials, indicarem en la descripció dels mateixos la data a partir de la qual es faran els enviaments.

Qualsevol dubte al respecte consulteu-nos.