Condicions d’enviament i disponibilitat del producte

Enviem els nostres productes a través d’agències de transport a tota la Comunitat Valenciana i la resta d’Espanya Peninsular. Per a enviaments fora d’aquestes zones per favor contacteu amb nosaltres.

Cost de l’enviament

El cost de l’enviament és de 2,95€ en comandes enviades a la Comunitat Valenciana,  de 3,65€ si l’enviament és a la resta d’Espanya Peninsular i de 5,25€ si l’enviament és a les Illes Balears.

Per a enviaments fora d’aquestes zones, per favor contacteu-nos al correu escriu-nos@totenvalencia.com

Enviament gratuït

Totes aquelles compres que s’envien dins la Comunitat Valenciana i tinguen un import superior a 30€ o aquelles compres que s’envien a la resta d’Espanya Peninsular i tinguen un import superior a 50€ no els cobrarem l’enviament.

Recollida local

Amb l’opció de RECOLLIDA LOCAL, vens tu a per la teua comanda i t’estalvies les despesses de l’enviament. La recollida es farà a Tavernes de la Valldigna. Quan faces una comanda amb estes condicions, envia’ns un correu a escriu-nos@totenvalencia.com per a concertar l’entrega.

Temps d’entrega

Les tasses que venem les imprimim quan rebem una comanda, per tant necessitem unes 24-48h per a tindre-les a punt per a enviar.

El temps d’enviament serà entre 24-72h (pot ser un poc més si hi ha dies festius pel mig) a la Comunitat Valenciana i de 3 a 5 dies laborals a la resta d’Espanya Peninsular.

En el cas de productes en llançament o promocions especials, indicarem en la descripció dels mateixos la data a partir de la qual es faran els enviaments.

Qualsevol dubte al respecte consulteu-nos.